Turnul berarilor
Specialitatile Turnului
Ciolan bavarez cu fasole la ceaun
Ingrediente: Ceapă, morcov, dafin, chimen, usturoi, sare, piper.
Cotlet de miel cu bulz de cartofi, rozmarin si sos gorgonzola
Ingrediente: Miel sufiolk, parmezan, smântână, sos gorgonzola, usturoi, pătrunjel, rozmarin, sare, piper.
Coaste de porc cu cartofii berarului
Ingrediente: Bere, miere de albine, chili, sos barbeque, boia, sare, piper, pătrunjel, parmezan, muștar.
Snitel de vita vienez, cartofi noi si salata de varza
Ingrediente: Antricot Black Angus maturat, pesmet, ou, făină, lapte, oțet, piper, mărar, usturoi, sare, piper.
Snitel de pui cu cartofi cajun
Ingrediente: Piept de pui, ou, făină, pesmet, sare, condiment cajun.
Carnati bavarezi, cartofii berarilor si salata de varza
Ingrediente: Carne porc, ceapă, mărar, usturoi, oțet, ulei, parmezan.
Tochitura de purcel cu mamaliguta, branza de burduf si muraturi
Ingrediente: Carne de purcel, cârnați de purcel, usturoi, sare, piper.
Fasole la ceaun cu costita afumata
Ingrediente: Ulei, ceapă, morcov, ardei gras, pastă tomate, cimbru.
Friptura berbecut cu mamaliguta si branza de burduf
Ingrediente: Vin, sos de roșii, sare, piper, usturoi, dafin, carne de berbecuț.