Turnul Berarilor

Berea Zimca Pils

Este o bere de tip lager proaspătă , răcoritoare , catifelata și gustoasa.

Datorită utilizarii în reteta de fabricatie a maltului de tip Pils sortimentul Zimca Pils se remarca printr-o culoare galbena -aurie ce ii confera luminozitate și finete.

Gustul acestei beri este o imbinare armonioasa intre aroma de pâine data de tipurile de malt și aromele florale imprimate de cele doua tipuri de hamei utilizate în procesul de fabricatie.

Zimca Pils se distinge printr-o amareala plăcută fără a fi prea puternica și pronuntata , un continut de alcool moderat , spuma persistenta și perlaj deosebit datorită continutului de dioxid de carbon inglobat doar din fermentatia naturala fără alt aport.

BEREA TURNUL BERARILOR PILS

Este o bere obtinuta din 4 tipuri de malt special care duc la obtinerea unei beri aramii de culoarea bronzului cu o plinatate deosebita și un gust discret de caramel.

Cele doua tipuri de hamei utilizate confera o amareala plăcută, continutul de alcool este de 5% volum și datorită perioadei de fermentatie și maturare de munim 30 zile am obținut o bere de o corpolenta aparte cu un gust robust..

BERE TURNUl BERARILOR BRUNA

Este o bere fabricata după o reteta tipic germana ( Schwarzbier) având un caracter dulceag , caramelizat și cu aroma de cafea.

Conceputa preponderent din doua tipuri de malt speciale culoarea neagră și aroma de cafea este desavarsita prin aport de malt prăjit ( roasted malt) astfel încât putem spune ca aceasta bere este obtinuta 100% în mod natural fără adaos de alți adjuvanti de sinteza.

Aceasta bere de corpolenta medie având amareala discreta pune în evidenta gustul pronuntat de malt prăjit și are o textura fina și spuma abundenta.

Comparativ cu celelalte beri continutul de alcool este mai ridicat având 6,5 % volum.

BEREA ZIMCA WEIZEN

Este o bere obtinuta cu drojdie de fermentatie superioara și dataorita acestui fapt se incadreaza în clasa berilor de tip ''ale''.

Este o bere obtinata di doua tipuri de malt special dar al treilea tip de malt cel din grau este definitoriu pentru obtinerea acestei beri.

Datorită culorii sale de chihlimbar acest sortiment se incadreaza în gama Dunkel Weizen având o culoare mai închisă.

Drojida de fermentatie superioara utilizata este special conceputa pentru obtinerea acestui tip de bere și amprenta este definitorie conferindu-i acestei beri aroma florala și de fruct ( banana ) iar gustul este ușor acrisor determinat de maltul din grau, de drojdie și de faptul ca amareala acestuia este medie, deloc în exces.

Este o bere care se distinge clar fata de caracteristicile celorlate sortimente care sunt obtinute prin folosirea unei altei specii de drojdie de fermentatie inferioara.
Continutul de alcool este de 5% volum.

Verificare Varsta

Pentru a continua sa vizualizezi site-ul TurnulBerarilor.ro trebuie sa ai cel putin 18 ani!

Am varsta legala pentru a consuma alcool